Thursday, August 28, 2008

Veckodagbok från en flyttguru

Att flytta har för mig blivit vardagsmat. Det märkte jag när jag denna gång klarade av en hel flytt på 5 dagar. Förra veckan bad han mig att flytta in, otroligt stort och fantastiskt underbart och jag blev såklart eld och lågor och började genast planera för inflyttningen, ommöbleringen, prylförsäljningen och allt annat som måste göras. Under loppet av en joggingrunda i Bokskogen hade jag redan ordnat med planering för vindsförråd, utflytt för inneboende kusin och en ny hyresgäst som skulle flytta in 1 september.

Över helgen var vi iväg på semester men så i måndags började jag ta tag i det praktiska. Klockan 8 på morgonen var jag igång med att dra ut flyttkartonger från Eriks förråd och klockan 12 dagen därpå var det färdigpackat. På tisdagkvällen flyttade jag och Erik ett fullt lass med prylar och möbler till hans lilla lya som nu blivit vår. Igår onsdag, packade jag vidare upp varenda pinal, ställde allt på plats och städade undan kartonger och bråte. Imorse, torsdag, fick den sista av en rad kompisar fynda på min gratisloppis bestående av en fjärdedel av mitt gamla hem (jadå, jag har varit mycket duktig med utrensningen denna gång) innan det var dags för en paus i flyttarbetet för att vara barnvakt hela dagen.

Dock skrevs ikväll kontrakt med nya hyresgästen som flyttar in i helgen och imorgon, fredag, städar jag det sista och bär upp en del fina prylar som inte fick plats i lilla tvåan på vinden och sen ska väl det hela vara klart. ganska effektivt va? Nu är det bara finliret kvar sen ska jag se om jag kan ta lite bilder på resultatet. För övrigt hälsas vänner välkomna att titta in på en kopp kaffe närhelst det behagar.

No comments:

Post a Comment