Tuesday, September 2, 2008

Här blir det gott att sova
En galet fullpropad bokhylla tyder kanske på att lite mer utrymme för böcker är att önska. Nästa projekt är att sätta upp diverse hyllor i lägenheten, i vardagsrummet, i köket och på toaletten. Men för stunden är vi glada och nöjda över att ha skapat ett mysigt hem att leva i.

2 comments:

 1. Är det ett Eiffeltorn jag skymtar? Vad mysigt! Är det en sån där man klistrar på eller är någon av er extremt kreativa? *nyfiken*

  ReplyDelete
 2. Jaha där ser man. Jag kan tänka mig att lära ut, speciellt på univ.nivå men det är inte nummer ett på listan. Jag läser franska tillsammans med konstvet.och historia. Helst vill jag nog skriva, antingen på en kulturred. eller arbeta i ett galleri, auktionshus. Kanske fungera som en länk mellan Sv och Fr.

  Jag bodde 2006 i Montpellier och läste franska där. Det var helt otroligt. Finns inga ord som är stora nog. Det känns som jag lärde mig leva där. Vi är modernare när det gäller allt men deras livskvalitet är så mycket högre. Jag tror inte jag såg på TV en endaste gång därnere. Har du besökt Mpl? Den ligger perfekt, två timmar från Barcelona, tio minuter från Medelhavet, och tre timmar från Paris med TGV. Lagom stor, de kallar det Frankrikes Boston med sitt gamla univ.

  Hur blev du en frankofil?

  Kram Mia

  ReplyDelete