Thursday, January 15, 2009

Ett riktigt kul kedjebrev faktiskt

Jag fick detta roliga och smått ironiska mail av min syster. En tänkvärd känga till alla som skickar vidare kedjebrev:

Ett stort tack till alla som skickat mig email under året som gått...

Jag måste sända ett speciellt tack till den som skickade mailet ang kiss i klistret på kuverten, jag ber nu alltid någon annan slicka igen mina brev.

Jag har numera inga sparade pengar eftersom jag gav allt jag ägde till en sjuk flicka (Penny Brown) som var nära att dö på ett sjukhus för 1 387 258:e gången.

Inte heller har det kommit några pengar från Nigerabanken som ville dela 7 miljoner dollar med mig för att jag låtsades att vara en bortkommen släkting till en kund som dött och lånade ut mitt bankkonto.

Jag har inte heller fått några biljetter till den där resan till USA som jag vunnit trots att jag lämnade ut mitt kontokortsnummer. Kanske beror det på att kontot var tomt (se punkterna ovan).

Jag behöver inte längre oroa mig för min själ eftersom jag har 363 214 änglar som ser efter mig och ett helgon som garanterar mig lycka.

Jag har också fått 3729 Good totem böner skickade till mig som garanterar mig hälsa, lycka och rikedom.

Jag har också under året lärt mig att mina böner bara får svar om jag sänder mailet vidare till 7 av mina vänner inom 5 minuter, inklusive den jag fick bönen av från början såklart.

Jag dricker inte Coca-Cola längre eftersom jag kan rengöra toaletten med det.

Jag kan inte längre köpa bensin utan att prata med någon som kan vakta bilen medan jag går in på macken och betalar, så att inte någon seriemördare kryper in i baksätet.

Jag kan inte längre gå till ett varuhus eftersom någon kan droga mig med parfymprover och sedan råna mig.

Jag kan inte längre svara i telefonen eftersom någon kan be mig slå ett nummer som gör att jag får en telefonräkning för samtal från Jamaica, Uganda, Singapore eller Uzbekistan.

Ett speciellt Tack till dig som skickade mailet om den afrikanska spindeln. Nu kan jag inte använda någon annan toalett förutom min egen, eftersom spindeln kan sitta under toalettringen och biter den mig i rumpan dör jag direkt.

Och du tack för dina goda råd...

Jag kan inte ens plocka upp en 20:a som jag tappar på parkeringsplatsen, eftersom att det antagligen finns en sexförbrytare i buskarna som väntar på att jag ska böja mig framåt...

Å du...

OM du inte sänder detta e-mail till minst 144 000 personer inom de närmsta 70 minuterna kommer en skata med smittsam diarre landa på ditt huvud och du blir aldrig frisk igen...

Jag vet att det låter otroligt men det har faktiskt hänt en grannes före detta arbetskamrats ex-flickväns mammas andra mans kusins frisör.

By the way... en sydamerikansk forskare har efter långa studier har upptäckt att människor med låg IQ som har oregelbundet sex alltid läser mail med handen på musen...

Å du försök inte att skylla ifrån dig... det är för sent..

5 comments:

 1. Igår hade jag bloggtorka, varför kom då inte jag på att jag skulle lägga ut denna på min blogg????
  Kramar

  ReplyDelete
 2. Haha.. helt underbart... kram Madde i Teckomatorp.

  ReplyDelete
 3. Jo det är sant med Bygglov, dock inte några av mina barn!

  ReplyDelete
 4. Man blir så trött på alla dessa kedjebrev, men detta var ju klockrent! ;)

  ReplyDelete
 5. Madde: Vad roligt att du tittat in på min blogg! Hoppas du hittar något av intresse :)

  ReplyDelete