Friday, January 16, 2009

Mina härliga läsare

Jag vill bara påminna alla er som inte har blogg och som har kommenterat att jag liksom de flesta bloggare alltid försöker svara på kommentarerna och att jag utifall att ni inte har någon egen blogg gör det under aktuellt inlägg, så kika där!

3 comments:

 1. Hejsan! Jag kom in på din blogg genom en annan blogg och efter att jag läst lite såg jag att du har bott i Paris! Jag funderar på att flytta till Frankrike och plugga eller jobba och skulle gärna vilja veta om varför du flyttade dit, vad du gjorde där mm! (Bara om du har lust och tid såklart att dela med dig av dina erfarenheter!) Jag hittar nämligen inget inlägg när du beskriver det lite mer ingående.. Hälsningar /Alexandra

  ReplyDelete
 2. Hej Alexandra!

  Vad kul att du kikat in på min blogg! Ja, jag delar såklart gärna med mig av mina erfarenheter. Jag ska se om jag kan pyssla ihop ett litet inlägg om hur det var i Paris en av de närmsta dagarna. så lönge föreslår jag att du kollar in Lisas blogg! Hon bor i Paris och skriver massor om staden på sin sida parislisa.blogg.se!

  Ha en skön helg så länge!

  ReplyDelete
 3. Åh, jag ser fram emot inlägget! Och ParisLisas blogg följer jag varje dag, men tänkte att det kan vara roligt att höra Paris från olika vinklar och perspektiv! Hej så länge!

  ReplyDelete