Tuesday, January 27, 2009

Thorsten van Elten

‘What exactly is it you do?’ ...is a question Thorsten often gets asked. ‘Hmmm, I’m not quite sure myself.’ is the response he usually gives, ‘I do quite a few different things that are somewhat linked.’

Vi har fått in riktigt härliga prylar av Thorsten van Elten David design:


Dörrstopp i trä med målad kant. Finns förutom de färger som syns på bilden även i gult och svart. Hos oss kostar de 95.-.

Denna underbara fruktskål kan man bygga sitt eget stileben heter Coupe Still Life. Vi har tyvärr inte tagit in denna eftersom inköpsansvarig tvivlade på genomslagskraften än om vi gillar den skarpt. Vad tycker ni?

Detta är lätt den coolaste produkten. Nedsmälta plastsoldater från olika krig bildar denna stora skål och säljs till ett pris av 2095 kronor. Denna röda heter Zulu War och man får även några lösa gubbar till som man kan ställa utanför skålen. Denna hade jag mer än gärna haft som fruktskål hemma. Föredrar man slaget vid Waterloo får man skaffa sig en blå och känner man för att lägga apelsinerna i English civil War får man den vita skålen.

Waterloo


Slutligen vill jag uppmärksamma dessa underbara kaffemuggar (139.-) som bara är så mycket humor. Roligast kan det bli om man råkar ge dem till någon som inte alls inser det roliga ;)

Bilder från Thorsten van Eltens hemsida

3 comments:

 1. Roligt att du gillar mina köksmöbler! Bordet är från släkten, jag kommer inte riktigt ihåg från vem... stolarna har köpts på loppisar och så har jag fått en av en bekant. Så färgen har varit det dyraste!! ;-)

  Skojfriska muggar, borde ju liva upp stämningen på jobbet kan man tänka!

  ReplyDelete
 2. Åh, så snyggt! Fruktskålen var superläcker!!

  ReplyDelete
 3. Du har rätt, roligast skulle det bli om man gav dem till någon som inte insåg hur roliga de är + att de inte visste om motivet på undersidan!

  ReplyDelete