Tuesday, January 13, 2009

Tre av nio saker du inte visste om hjärnan

Jag hittade detta roliga och intressanta inlägget om hjärnanDavids alltid lika oförutsägbara blogg. Läs hela listan på mindcafe.org.

4 comments:

 1. Jag vet att min hjärna har smält idag på jobbet :)

  ReplyDelete
 2. Jag gillar också de vi har. Det fanns några fler på hemsidan men de gick tyvärr inte att lägga in. Högevallsbadet i Lund har hans konst på väggarna. Riktigt kul.

  Ja, när ska vi se den? Jag har sett den typ 4-5 gånger haha och två av de gångerna har varit de senaste tre månaderna. Kanske du får se den själv då?

  Klar med opponeringen idag. Mycket skönt. Imorgon väntar vår uppsats och sen är jag ledig tills nästa termin börjar på måndag och då blir det TUFFT hela vägen. Ja, det har det väl varit hela tiden, antar jag men nu känns det ännu mer på allvar på något vis. Vi ska ju vara ute i praktik hela tiden nu och sen ha tentor samtidigt så klart. Ingen lugn stund :-) Puss

  ReplyDelete
 3. Intressant läsning! Den där hjärnan är allt bra lustig ;)

  Sv: Tvättlappar från Savon de Marseille är ju inte fy skam det heller! Visste inte att de hade handdukar.. Vi kör med deras lavendel- och olivtvål, en flaska har hållit i snart ett halvår, så himla dryg! :)

  ReplyDelete
 4. Jaha ska klicka mig vidare. Känns så skumt att mina barndomsvänner är dina "bröder". Hihi. Jag hoppas vi träffas en dag!

  Tänkte på det du sa om miljön. Kom på en grej jag försöker följa som jag lärde mig när jag jobbade på ICA. Kan man inte köpa allt av ekonomiska skäl ska man satsa på de varor där det gör störst skillnad som bananer, potatis, mjölk, kaffe. Det är ju en grej att fokusera på de största områdena och liksom ta ett steg i taget.

  Tack för dina fina ord! Jag hoppas jag fick fram vad jag ville säga trots redigering.

  Kram Mia

  ReplyDelete