Thursday, February 19, 2009

Våren låter vänta på sig

Men det ser åtminstone ut så här i mitt vardagsrum. Tack min fining för vackra blommor.


Det ser riktigt vårigt ut med rosa marimekkoskål, gröna druvor och lila tulpaner. Här trivs jag.

10 comments:

 1. Superfint, vilka vackra tulpaner!

  ReplyDelete
 2. Ja, vad är det med dans egentligen som gör det så underbart att titta på.. jag fascineras ofta av att jag tycker så mycket om det!

  Vilka jättefina tulpaner! Det ser verkligen vårigt ut och kul å se en skymt av ditt icke svart-vit-röda hem ;-)

  Biljard föresten, det är faktiskt riktigt kul (om det går någorlunda bra då förstås!) kommer å tänka på det emellanåt, men det blir sällan spelat ändå..

  Jag har föresten inte glömt bort din utmaning.. men jag är sån att jag har svårt att skriva utan inspiration.. då väntar jag hellre tills den kommer!

  ReplyDelete
 3. Jättefräscht och fint! Jag fullständigt älskar tulpaner (och som tur är så vet min sambo det och kommer hem med några då och då:)

  ReplyDelete
 4. Aha! Men lite pastellig och blommig vårkänsla hemma hos dig ändå. Så det är alltså inte så vårigt utomhus i Malmö? Attans alltså.. jag var ju dit i början på december, och då var det ju inte heller så mycket sol och glitter på vattnen, men viss julkänsla. Nåja, som obotlig optimist så får jag hoppas på stort omslag i vädret under helgen.. ;-)

  ReplyDelete
 5. Vilka underbara tulpaner, måste ta och köpa några själv till helgen nu. Man får passa på när man är hemma hela helgen och kan njuta av dom :)

  Ha en supermysig helg, nu är det hög tid för mig att stänga av här, så jag orkar jobba lite imorgon också.. ;) Kram

  ReplyDelete
 6. Vilket kap! (Både blommorna och den som köpte dem)

  ReplyDelete
 7. Tack för din ärliga kommentar under mitt "pilla mig i håret" - inlägg. Tyckte det var så fint hur du delade med dig.
  Förstår vad du menar precis även om det inte är riktigt mitt "problem". Utan att låta kaxig är att träffa killar inte mitt problem utan mer min tendens att putta bort dem som kommer för nära. Jag har otroligt svårt för att öppna mig vilket säkert är därför jag haft många bad boys i mitt liv. De är aldrig ute efter ens tankar.

  Stor kram Mia

  ReplyDelete