Friday, March 27, 2009

Bio, god mat och drinkar någon?

Ikväll blir det tjejkväll de luxe med start på Filmstaden där vi ska se den mest tjejiga filmen som gick att uppbringa för tillfället.


När filmen är slut beger vi oss till Plockepinn för ett par riktigt goda tapas och efter det blir det förmodligen lite tjejiga drinkar på något annat ställe.Nu vet ni var ni hittar mig ikväll! Var hittar man er?

6 comments:

 1. Du hittar mig på Män som hatar kvinnor-bio och innan dess på japansk restaurang.

  ReplyDelete
 2. Faktiskt hemma i soffan! Första helgen på en månad som inte är helt uppfylld av aktiviteter. Kan behöva lite återhämtning!

  Funderar dock starkt på att förgylla soffsittningen med sushi..

  Din kväll låter riktigt trevlig!

  ReplyDelete
 3. I soffan, och förhoppningsvis snart med en pizza i närheten!
  Åh, den som fick ägna sig åt tjejkompisarna...! Inte så lätt när jag är den enda i kretsen som inte har ett eller flera barn under tre år. Jag kan inte minnas senast vi hade tjejkväll... var det när McHammer var poppis tro?! ;-) Men inte är jag bitter inte....för att citera Robert Gustafson som härmar Tony Rikardson.

  ReplyDelete
 4. Mig hittar man hemma i soffan ;) Men hade inte tackat nej om jag hade fått haka på er, låter som om ni kommer att ha en toppenkväll!

  ReplyDelete
 5. Den hade jag gärna sett den filmen... ska nog föreslå det för tjejerna :)

  Ikväll, när barnen sover, hittar du mig med all säkerhet i soffan framför Let's Dance. Vaken eller sovandes...

  :)

  ReplyDelete
 6. Jo jag såg Eriks bild, blev extra glad när jag själv gjorde samma upptäckt. Har inte bestämt mig än, men ska jag åka bil i 9 timmar får jag nog ta det lugnt... Kram

  ReplyDelete