Saturday, March 14, 2009

Jipiiie!


Så jäkla grymt! Mina två favoriter kom 1a och 2a! Grattis grattis grattis till dessa supercoola kvinnor!

7 comments:

 1. håller med :-) Gillade deras låtar med!

  ReplyDelete
 2. Ja visst var de bästa. Men jag gillade hon som sjöng på grekiska också. kram och ha en bra dag

  ReplyDelete
 3. Tack min söta. Ja, det är en otrolig lättnad. Jag har aldrig varit så osäker. Ställde mig in på underkänt och trodde det till 95 %. Så har jag aldrig känt innan. Visst har man känt att det gick sådär men ändå haft en aning om att man i alla fall fått godkänt. Nu är jag så glad så glad. Kram!

  ReplyDelete
 4. Äh, lägg ägg din lilla råtta. Kenny i Heat sjöng ju som Bobby Kimball, klart man älskar honom. Toto-tiden är visserligen förbi men det var nostalgi och jävlar vad han sjöng. Molly var tråkig, jag håller med, tråkig låt och framförallt dålig text men hon är ju så duktig och proffsig och bara 16. Men inte ska hon vinna, kanske en annan gång och i så fall med en hejdundrandes låt. :-)

  Det är ingen som kommenterat min lika-som-bär hehe, jag skrattade riktigt mycket åt mig själv igår :-)
  Kram!

  ReplyDelete
 5. Jag gillade också bägge! Faktiskt var det flera som jag kunde tänka mig som vinnare, fast på slutet hoppades jag mest på att Måns inte skulle vilja.. Förstår inte mig på den låten?!

  Sure, visst kan man spraya korgar! Jag har dock inte själv provat på det eftersom jag inte har någonstans att hålla till med sprayfärg - man vill ju inte gärna ha färgen på väggar och golv! Jag tycker också att det är lite kontemplativt att stä och måla en korg... ;-)

  ReplyDelete
 6. Jag håller med. För första gången på länge så vann inte en B-kändis med en halvbra datafixad låt. Wow!

  Du låter ju som en replik ur Casablanca men jag håller med dig. Vi ses där om 90 år - du & jag - we'll always have Paris..:)

  Stor kram

  ReplyDelete
 7. Även mammas favorit. Fredrik Kempe kan verkligen skriva bra musik tyckr jag.

  ReplyDelete