Friday, March 6, 2009

Låt dem dansa!


För första gången någonsin sitter jag den här säsongen bänkad framför tv:n varje fredagkväll klockan åtta och njuter av de som faktiskt kan dansa. Jag har alltid älskat att titta på professionell dans och konståkning men jag har liksom inte tyckt att det är lika roligt när den ena parhästen inte riktigt behärskar aktiviteten. Men oj, visst kan de dansa! Jag har inte haft någon riktig favorit från början men efterhand måste jag nog säga Morgan, bara för att jag gillar att se när skådespelare visar att den hårda branchen kräver att man nästan är lite av en renässansmänniska i bemärkelsen en stadig fot i varje läger. Vem gillar ni?

Fast bäst är kanske juryn?

Bilder lånade från TV4

1 comment:

  1. De är verkligen jätteduktiga allihop. Fast Morgan är min favorit - han är ju helt grym! Och så är han rolig samtidigt och gör det med glimten i ögat, det gillar jag! Fast Laila var också himla duktig igår. Vem åkte ut? Såg inte slutet...

    Jag hittade faktiskt till din blogg för att jag sökte på "Macarons" (franska) och så dök du upp där med en härlig bild på sådana :) De är så vackra!

    Ha en skön helg!

    Jenny

    ReplyDelete