Friday, April 24, 2009

Ännu en ny liten familj

Ja, jäklar vad fort det går nu. Man börjar närma sig 30 och plötsligt händer det. Ja, man vinner inte på lotto, men alla runt omkring gör, eller gör inte, beroende på hur man ser på det här med bebisar. På ettårskalaset vi var på i helgen var vi inte många som inte bar runt på, eller sprang efter, en liten illbatting. Även om de vänner jag umgås med mest, är lika barnlösa som jag så är det fler och fler i omgivningen som har börjat föra sina gener vidare. Det tråkiga är när de bor alldeles för långt borta för att man ska kunna hälsa på. Nåja, i vilket fall, ett stort grattis till den här underbart vackra lilla familjen!

2 comments:

  1. Åh vilket underbart vackert foto!! Sååå söta de är! :) Jag glömmer lätt vilket litet mirakel de är de små liven. Och visst är det som att vinna på lotto faktiskt. Måste bara komma ihåg det under de "svåra" stunderna också. Sur är jag idag... vet inte vad det är med mig?! PMS kanske...

    Kram Jenny

    ReplyDelete
  2. Japp det är så det är här med. Har fortfarande sthlmsvänner som inte har barn, men mina äldsta vänner har 2barn var! Dét är roligt samtidigt då det är trist att de tex har det svårt att åka o hälsa på i sthlm.Det gäller bara att inte börja jämföra sig med dem som "hunnit med så mkt" trots att de är lika gamla som jag.. För jag älskar ju mitt liv precis som det är!
    Kram

    ReplyDelete