Thursday, April 2, 2009

Plötsligt händer det


Här har man gått och längtat efter våren och som kom sommaren istället. Man får vara försiktig med vad man önskar sig visst!

7 comments:

 1. Oj, va härligt! Så varmt är det inte i sthlm, men fin vår iallafall. Härligt det med!
  Ps: gillade ditt aprilskämt skarpt !!

  ReplyDelete
 2. Åh vad underbart!!! Jag ska till Sverige snart och det ska bli fantastiskt!!! Underbart med SVENSK VÅR!!!

  ReplyDelete
 3. Hallå snygging!

  Åh jag har också varit utomhus hela dagen och njutit i stora mått. Fast det har blivit i joggingbrallorna på baksidan av huset :) Fick rotat lite i rabatten också faktiskt :)

  Kram Jenny

  ReplyDelete
 4. Bra då har man något att se fram emot när man kommer hem! Kramar

  ReplyDelete
 5. Här är det inte sommar. Knappt vår men det är iaf fredag! Alltid nåt och jag ska strax iväg o träna. Det kunde vara värre.

  Stor kram & härlig helg
  Mia

  ReplyDelete
 6. Jag vet redan nu med mig om att det här kommer att bli långt..

  Åå vad härligt det ser ut, att sitta vid en solig vägg och bara känna värmen.. Det är lika fantastikt varje år när våren kommer! Fin sjal! Vill gärna utöka min arsenal med några våriga färger och tyger..

  Ok, kanske jag får ta och lyssna på din recension då.. nog för att det var just Helen som var anledningen till att jag verkligen ville se musikalen.. men man vill ju som sagt bli hänförd, så är det ju!

  Det är kejsarsnitt jag varit med på.. då behövs narkospersonal :-) Ganska bryskt sätt att födas på.. att helt plötsligt bli uppdragen ur magen.. men ändock alldeles fantastiskt.

  Men du.. vad spännande apropå din kommentar om hur du tänker dig mitt liv. Väldigt intressant faktiskt, vad för bild jag förmedlar. Jag vet inte om jag har haft ambitionen att vara hemlighetfull, men visst jag skriver ju inte om allt, det gör jag inte. Det är ju liksom inte så jättemånga som läser min blogg och de flesta som gör det känner mig redan innan, så det kan ju ha med det att göra.
  Intressant med vad för bild jag förmedlar också med tanke på att mina handledare på praktiken (som jag alltså inte känner sen förut) har fått reda på adressen och har läst endel.. jag är liksom inte den som tar över hela rummet när jag kommer som ny till ett ställe.. men de säger att de tycker att de "lärt känna" mig mer via bloggen.. hoppas de inte har fastnat vid det melankoliska för mkt :-)
  Hmm.. jag vecklar in mig nu känner jag, men det är verkligen spännande med det här hur man ser på sig själv och hur andra uppfattar en.. Det är nog därför jag tycker det är så kul med det där spelet orangino (http://batgirl.blogg.se/2009/january/utkast-man-skulle.html)..

  Ja, ja.. hemlig eller inte, jag önskar dig en riktigt vårig och härlig helg!

  Kram Camilla
  (ja, jag sa ju att det skulle bli låångt..)

  ReplyDelete
 7. Ja visst är det härligt. Hoppas du har en härlig helg. Kram

  ReplyDelete