Tuesday, April 7, 2009

Varför hästarna lovade mig att inte röra fisken

Varför drömmer jag så ofantligt märkliga drömmar? Nattens alster innehöll bland annat talande hästar som åt fisk på åkern, skor som tillät mig att glida på hälarna i 180 kilometer i timmen och en insektsfarm med flugor stora som en manshand. Någon som vill tolka?

7 comments:

 1. haha....underbart....skönt å läsa att jag inte är ensamma om totalkonstiga drömmar....tyväär är mina allt som oftast av den mindre trevliga typen.

  Hoppas du har sol även hos dig idag.

  Kramar

  ReplyDelete
 2. Helt galet kul ju. Jag kommer väldigt sällan ihåg mina drömmar. Senaste jag minns var den när jag kramade Karin och fick känna hennes mage :-)

  ReplyDelete
 3. Hahaha! Dagens garv. Men jag tror jag avstår från kommentarer..:)

  ReplyDelete
 4. Ha ha! Ibland undrar man ju verkligen vad man far allt ifran..

  Sitter pa Köpenhamns flygplats ända till 20.10.. Suck! Har du lust att komma över pa en fika? ;)

  Kram Lisa

  ReplyDelete
 5. Jag älskar drömmar! Därför har jag köpt en drömtydningsbok som säkert är helt korrekt då priset på den var 29 kr. ;)
  Här kommer tolkningen á la Henry Boulanger:
  Talande djur: dina nära och kära ställer upp för dig.
  Att drömma att man äter fisk betyder tur i lotteri (fast då kanske du ska skicka hästen eftersom det var den som åt...) Det andra får någon annan tolka. Kramar

  ReplyDelete
 6. Hihi, jag älskar drömmar (oftast!) och att läsa om andras drömmar känns spännande och intimt på något sätt. Och roligt i det här fallet :)

  En period så skrev jag ner mina drömmar direkt när jag vaknade i en bok jag hade på nattduksbordet men det tog för lång tid och samtidigt så upphörde jag att komma ihåg drömmarna, det har väl med sömncykeln att göra och när man vaknar..? Det är spännande att man kan drömma om personer man inte tänkt på på länge, lägger märke till detaljer och befinner sig på sjuka ställen och gör och ser helt vrickade saker :) Underbart!

  Nu för tiden är det främst på helgerna som jag brukar lyckas minnas vad jag pysslat med nattetid.

  ReplyDelete
 7. Tycker det är intressant med drömmar...den mest galnaste drömmen säger alltid något om hur man är, hur man har det i livet och vad man önskar man hade.

  ReplyDelete