Tuesday, June 16, 2009

de mes rêves


Medan vi väntar på att jag ska få tid för min stackars bortprioriterade blogg igen. Det har varit galet mycket den här helgen och början på första jobbveckan och först nu är jag ikapp i såväl tanken som med omgivningen. Nu blir det ost och vin framför Planet earth och vila för mina trötta ben. Imorgon hoppas jag få tid att berätta om spännande saker som håller på att hända.

8 comments:

 1. Hej!

  Vilka underbara bilder. Jag är så himla sugen på att åka till Frankrike jag också. Någon dag blir det...

  Vad är det för spännnade saker??! Spännande :)

  Kram Jenny

  ReplyDelete
 2. Men ost och vin är inte illa....förstår att du väljer det före bloggen:)

  Hoppas det känns bra såhär första veckan!

  Kramar

  ReplyDelete
 3. Mysigt med ost och vin! Och vadda för spännande grejor?? Nu blev jag jättenyfiken ju. :)

  Kram Lisa

  ReplyDelete
 4. Härligt med resebilder, nu pickar reslusten här också men inget bestämt än...

  Vad nyfiken man blir när du skriver så där... vad är det som är på väg att hända? :)

  ReplyDelete
 5. Ja, jag säger bara tack för att Paris finns! För den lägenhet som vi ska låna och bo i under en vecka, den lägenhetens innehavare åker nämligen till Paris! Och därför finns den till utlåning. Gratis :-) Desto mer möjligheter för mig att shop...se på kulturella begivenheter ;-) Fast man börjar ju allt bli lite sugen på att åka dit själv också.. det verkar finnas bra med tygaffärer där??

  Ja, pyssla ihop ett spetsinsynsskydd du med! Det är så enkelt och så kan man få till det lite mer personligt än samma insynsskydd som finns överallt annars... Iväntan på att herr Fräken dyker upp från sin jobbintervju i Stockholm (det var det som tumhållningen var till för) så tror jag att jag ska värma upp inför semestern med lite mera pyssel. Kan hända att jag köpte tio meter tyg idag! ;-) Men det var faktiskt rea. Så det så!
  Vad har du för spännande på gång? Hur gick festen? Hur går jobbet?

  ReplyDelete
 6. Tror inte vi ska ner till byn, inget bestämt än. Klart att du kan få bilderna från festen. Där är inte så många och mest tokiga bilder med fisheye-objektivet. Ha en superbra midsommar! Många kramar!

  ReplyDelete
 7. Å vad härligt med Parisbilder! Jag har inte varit där sen jag var 16.. Kul med flera lådor, jag slog till och köpte min röda som en födelsedagspresent till migsjälv i år. Det var riktigt roligt att bara gå in i butiken och ta den från hyllan och gå till kassan utan att tänka tankar om att man inte behöver den osv.. JAg vill ha fler; couture, lessive, gâteaux...

  Så roligt med alla dina kommentarer, verkligen! Det är säkert inte underligare för dig, bara annorlunda. Tror dock att det är bra att känna så, att inte ta för lätt på ansvaret i början. Det blir nog bättre i slutändan då.

  ReplyDelete
 8. Tror föresten vi skulle klara oss rätt bra vilse i en stad..

  kram Camilla

  ReplyDelete