Saturday, June 20, 2009

Kom regn och kom sol

Sol och regn, dans och sång, god mat och svenska jordgubbar, fina blomsterkransar och vackra klänningar, små grodorna, snaps, lekar och underbara vänner. Det var min midsommar.

4 comments:

 1. det är lugnt. jag försöker i största möjliga mån att komma och hälsa på och prata där.
  men jag har ökat i läsare så mycket att om jag ska hinna vara snäll mot alla måste jag försöka organisera det. dessutom är det många som inte har en blogg och håller man kommentarerna om ett ämne under samma tråd så kan ju alla följa diskussionerna.
  blir också lite mer speciellt när någon hälsar på för då vet man att de kommer för att de vill, inte "måste" - som Linda så fyndigt uttryckte sig...

  stor kram tjejen

  ReplyDelete
 2. Det ser ut som en riktigt mysig och lyckad midsommarafton. Vad fin du var med blommor i håret och allt.

  Visst är det roligt när man hittar nya bloggar, särskilt fina och intressanta sådana likt denna ;) Kommer fortsätta att kika in här framöver.

  Kram

  ReplyDelete
 3. Åh vilka fina och mysiga bilder! Kram

  ReplyDelete
 4. Det ser ut och låter som att du hade en riktigt bra midsommar!

  Är det jobb i butiken under sommaren?
  Vilken utmaning att inspirera, lära och få alla elever in i den trevliga världen av språk. Som du säger så har ju allt gått hittills, men det tror jag har att göra lite med den inställningen man har. Om man inte ha den där pressen på sig själv är det ju inte säkert att det hade gått så bra som det faktiskt gjort.

  Nu ska jag ta en tur hemåt Mariestad för besök hos vänner på väg på Göta kanal och sen vidare till en kväll med första säsongen av VARUHUSET på dvd!

  Ha en bra fortsatt helg

  ReplyDelete