Saturday, July 18, 2009

Mhy


Lilla Mhys kalufs har flyttat hem till oss i form av Muutos lilla lampa designad av Norway says. Visst är den bedårande? Vi var verkligen i behov av en ny kökslampa och jag trodde först att denna skulle bli för liten men det blev supersött och lite franskt med en vit duk och kaféstolarna. En riktigt fullträff kan man säga. Lampan finns också i vitt, gult, grönt och lila och kostar 1795.- på David design!

9 comments:

 1. Kan man få en helbild? När du beskriver hur fint det blev med allt tillsammans blir man ju lite nyfiken! Skulle du till E+M+L i kväll? Kram

  ReplyDelete
 2. Men så fin den var. Skulle vara sketasnygg i vårt kök! Ha en trevlig helg.

  ReplyDelete
 3. Åååh sicken fining! Vi ska få....FÅ en bumlinglampa ( till 99%) lalllaaallalalaa...

  å ja....nästa gång hoppas jag minsann att du kan vara med på dejten!

  kramar

  ReplyDelete
 4. Jätte fin! Inte långt kvar tills jag helhjärtat kan lämnar brädor och färgbunkar för att ge mig ut i detaljdjungeln :)
  Kram

  ReplyDelete
 5. UNDERBAR! :) Ha en bra dag.kram Linda

  ReplyDelete
 6. Underbar lampa! Både snygg och så lite twist på det (för man börjar ju tänka lite på Lilla My) vilket är det bästa!!

  Här har det också fikats och pratats i det oändliga idag. Och ändå är hela kylen full med blåbärskaka, kladdmuffins, kakor och mandellängd. Tror att jag måste återställa mig med att sy något...

  ReplyDelete
 7. Den är jättefin! Muuto har mkt bra saker, jag tänker nån gång investera i Muutos latteglas Everyday Holy av ILkka Suppanen, sååå fina de också!

  ReplyDelete
 8. Men ååå så söt! Tur att jag har min PH-lampa som inte direkt är utbytbar..

  ReplyDelete
 9. Oh my vilken underbart söt lampa!Guud, fabulous!Jag älskar allt som har med Muminfamiljen att göra och det här är ju lilla My! Skymtar flera trevliga burkar med Kushmi te i bakgrunden också, liikie!* Vilket är favorit teet?

  Kramis!*

  ReplyDelete