Tuesday, December 22, 2009

Jullov

Min allra första termin som lärare är avklarad och jag känner mig faktiskt rätt stolt över min insats. Idag var det avslutning och konsert med duktiga elever, betygsutdelning, risgrynsgröt och pepparkakor, snälla ord och fina omdömen, julklappar och mer snö. Jag måste säga att jag är nöjd. Det har varit en väldigt bra start.

5 comments:

 1. Vad be, då ser du fram emot nästa termin! Kram

  ReplyDelete
 2. Vilken vacker bild! Klart att du ska känna dig stolt över din första termin som lärare. Den kommer du komma ihåg hela livet.

  Ha en bra jul!
  Kramizar/
  Carina

  ReplyDelete
 3. Ja, du kan verkligen ta och njuta av ditt första jullov! Eller, första och örsta, men första som lärare iaf! Själv har jag ju inget jullov men om man sparar ihop semesterdagar och övertid så får man ihop till 18 dagars ledighet till slut.

  Ja, det roliga med snörapporteringen är just att minsta lilla snö och så betraktas det som snökaos... Jag gillar ju inte vinter och snö så jag kan ju klaga bäst jag vill. Men om man säger att man vill ha snö till vintern och sedan får massor, ja vad har man då att klaga för?? ;-) Och så kan jag ju inte riiiiiktigt förstå att snön kan komma som en chock och skapa trafikkaos? Det är ju ändå vinter... men klart, man är ju en ruggad norränning :-D

  ReplyDelete
 4. Så roligt för dig!
  Jag är helt övertygad om att du är en helt fantastisk lärare.
  Hoppas nu att du får ett långt och härligt jullov.
  Stor kram

  ReplyDelete
 5. Jess: Ja, det gör jag faktiskt, men det ska bli skönt med jullov först!

  Carina: Tack och tack detsamma!

  Fröken Fräken: Haha, ja, det är ett märkligt fenomen som inte lär förändras de närmsta åren. Herregud, då har d u ju lika många, om inte fler, lediga dagar som jag: Gratulerar ;)

  Ellinor: Du är för gullig, tack så mycket. Jag hoppas och försöker vara så bra jag kan i alla fall. Tack detsamma!

  Kramar till er alla

  ReplyDelete