Sunday, December 20, 2009

Musikhjälpen i P3

Sista chansen idag att hjälpa radiohjälpen i deras kamp mot malaria. Sms:a ditt bidrag till 72999 om du inte redan har gjort det! Skriv 50, 100 eller 200 (summan du vill skänka) mellanslag och sedan vilken låt du vill önska! Eller gå in på deras hemsida om du vill skänka mer!!

Eller, ge bort en julklapp som räknas. Skänk en slant och skriv sedan ut diplomet som ser ut så här:

3 comments:

 1. Jag har redan lämnat mitt bidrag och hörde att slutsumman uppgick till nästan 5,8 miljoner kronor!
  Kram

  ReplyDelete
 2. Hej (jag finns kvar här!),

  Jag lyssnade på musikhjälpen hela vägen till nynäshamn i fredags och hela vägen hem nu i eftermiddag. Dryga åtta timmar har jag hört Christer, Jason och Ametist och alla deras gäster. Mer än en gång blev jag så rörd så att tårarna nästintill föll över kanten. Dubbla föräldrapenningen, en hel månadslön, en hel dagskassa, ett frieri. Nästan en halv miljon kronor via sms vid ett enda klockslag.. Jag säger som Jason, det är fantastiskt!

  Som svar på din senaste kommentar (och ja, jag vet att det var ett tag sen du skrev den..). Det är bra annars. Det har gått lite fort tiden tycker jag. Jobbdagarna är så långa, kvällarna så mörka och korta och helgerna försvinner i ett ögonblick. Men nu har jag haft tre dagars ledigt och i tre veckor framåt blir det kortare arbetsveckor. Så jag ska nog hinna med att bromsa lite nu. Hinna med det som är viktigt.
  Jag sitter nog endel vid datorn ändå. Men mest för att jag inte orkar ta mig för så mkt annat och det blir inte alltid så kreativt och aktivt.. Men jo, jag har ju från början bestämt mig att bloggandet ska vara något positivt och roligt och aldrig något betungande och kravfyllt. Det klart det kan komma såna känslor nån gång, men det är min absoluta strävan och mitt mål.

  Hoppas att du får välbehövlig jullovsledigt snart!

  Stor kram
  Camilla

  ReplyDelete
 3. Ellinor: Visst är det fantastiskt! Bra jobbat ;) Kram

  Camilla: Jag håller helt och hållet med, om allt du skriver. Var också rörd till tårar flera gånger. Ja, julledigt behövs, jag känner precis likadant, dagarna rinner förbi för fort just nu. Kram

  ReplyDelete