Sunday, January 10, 2010

Var dag är en sällsam gåva

Hemma från fjällen igen och tre veckors ledighet har nått sina sista skälvande timmar. Hade jag nu varit den positiva personen jag gärna hade velat vara som endast ser möjligheter där andra ser svårigheter, hade jag suttit här och myst över att få komma tillbaka till jobbet imorgon och börja en ny, härlig arbetsvecka!

Dessvärre är jag inte där än så jag säger, fy fan vad trist när ledigheten tar slut.

8 comments:

 1. Haha, känner igen mig :) ...och det värsta är att semestern blir så avlägsen när man är tillbaka i vardagen. Men men, det är väl så det ska vara så man får längta till nästa gång och så man påminns om att ta tillvara på de fina tillfällena som faktiskt dyker upp trots att det är arbetsdagar :)

  Fantastiskt fin bild på dig, ovant på något vis, antar att det är frisyren som gör det :)

  ReplyDelete
 2. Jag känner igen mig. Började jobba igen i torsdags och tror aldrig jag har haft sådan arbetsångest, men det var faktiskt skönt att komma tillbaka ändå. Så jag hoppas att det känns bra för dig när du väl är på jobbet i morgon. Kram S.

  ReplyDelete
 3. Jeg holder med dig, 100 %!!
  Håber du får en god start på ugen.
  Kram

  ReplyDelete
 4. Visst drömmar man om att längta tillbaka till vardagen igen, men när den väl är här så är man inte lika entusiastisk längre. Som tur är brukar det inte dröja länge innan man kommer in i lunken igen.
  Lycka till!
  Kram

  ReplyDelete
 5. Haha det är bara sex veckor till sportlovet. Hoppas du har haft en bra dag!
  Kram Kristina
  Ps hur går det med bröllopsplanerna:)

  ReplyDelete
 6. Jess: Vilken tur att man inte är ensam :)

  Annika: Håller helt med, jag brukar dessutom vara ganska bra på att ta vara på vardagen men just dagen innan man ska gå tillbaka efter semestern är alltid lite kämpig. Men det blev bra det med. Och tack ;)

  Sandra: Ja exakt, precis som jag skrev till Annika här ovan, när man väl är tillbaka är det ju hur bra som helst. Jag trivs ju jättebra!

  Julie: Detsamma! Har ni också sportlov?

  Ellinor: Helt rätt, som jag svarat här ovan också. Det är som det är, tungt att gå tillbaka men bra när man är där :)

  Kristina: Vi har världens bästa jobb va? Haha :)

  Jag lovar att jag ska skriva mer om bröllopet, det är många som undrar. Jag ska försöka vara lite bättre på uppdateringar :D

  Stora kramar

  ReplyDelete
 7. Jag önskar verkligen att jag vore både en morgonmänniska och en sådan som tyckte att det var skoj att gå till jobbet varenda dag.. sådan som gillar arbetsrutiner och är full av förväntan på söndagkväll. Det vore så mycket enklare då! Men jag kommer nog aldrig att bli en sådan...

  ReplyDelete