Sunday, April 18, 2010

Det där med inbjudningarna


Äntligen är alla inbjudningskorten klara och de flesta ivägskickade. Ni som ska gifta er någon gång, jag kan starkt rekommendera det här med datorskrven text. Det tar oändligt låååång tid att göra varje inbjudningskort för hand. Men det har förstås också varit väldigt kul. Visst blev de fina?

9 comments:

 1. Hur inbjudningarna än må se ut, uppskattas de alltid. Dock skulle det kännas lite extra roligt att få ett personligt, handskrivet kort. Det är ju trots allt bara något man gör en gång :)
  Kram

  ReplyDelete
 2. Vi skickade våra förra veckan. Det tog lite tid att knåpa ihop dem men det blev en trevlig tjejlördag då jag och två väninnor knepade och knåpade. Dessförinnan hade vi haft några träffar för att få ihop själva designen, välja papper osv. Himla roligt då jag i vanliga fall är totalt opysslig!
  Kram

  ReplyDelete
 3. Super fine er de! Dem der får dem, bliver helt sikkert glade!

  ReplyDelete
 4. Du, fina Emelie. Vad otroligt glada alla ska bli när de får ett sådant kort på dörrmattan eller i brevlådan.. så himla fint. Å extra trevligt tycker jag att de inte är lika.. måste ha varit roligare att göra dem då än femtioelva samma.

  Tack för dina kommentarer, lika trevliga som alltid. Jag fortsätter visst alltjämnt att va ömsom frånvarande och ömsom mer kryptisk än nånsin..

  Stor kram i vilket fall

  Camilla

  ReplyDelete
 5. Det är ju fantastiskt roligt att få ett sådant personligt inbjudningskort.
  Kram

  ReplyDelete
 6. De var väldigt fina och det är mycket trevligare med en handskriven inbjudan :)

  ReplyDelete
 7. Oooooooo så vackra! Väntar med spänning på att det ska dimpa ner ett i brevlådan....du har adressen va?*blink*blink* Leia,lilla lilla röda stugan, Leialand.

  Nä....skämt å sido så ser dom iaf otroligt vackra ut....och jag VET att ni kommer se så underbara ut på er stora dag....längtar redan nu efter bilder:)

  Kramar

  ReplyDelete
 8. Ellinor: Eller hur, det blir liksom en annan känsla när det ligger så mycket kärlek bakom :)

  Sandra: Visst är det kul? Det är så mysigt att pyssla med sådant som ju är extra kul som bröällopsbestyr och vilken bra idé att göra det tillsammans med kompisarna!

  Julie: Tack, jag hoppas det!

  Camilla: Jag gillar kryptiskt ;) Tack för uppmuntran, jag hoppas att det uppskattas lika mycket av de som får dem!

  Carina: Ja, det är ju det man hoppas!

  Sandra: Tack!

  Maja: Hrm..vad konstigt...ditt måste de ha slarvat bort i postgången... ;) Söta du, du och Neo får smyga förbi och tjuvkika, ni är ju bra på långturer ;)

  Kramar!!

  ReplyDelete