Tuesday, May 4, 2010

Val d'Isère - Tredje delen - Människorna

En av de bästa sakerna med att åka med UCPA var alla underbara människor som vi träffade. Redan på bussen presenterades vi för våra blivande rumskamrater och grannar. Efter det hängde vi ihop som ler och långhalm och såg tillsammans till att det inte bara blev en vecka med perfekt skidåkning utan även en social aktivitet av bästa sort.

Det är viktigt att stretcha efter åkning och det var någonting vi var duktiga på i rum 17a. 40 minuters stretching och öldrickande innan afterskin varje dag. 

Våra grannars eminenta snacksbord som vi blev bjudna på en av våra sedvanliga bubbelkongs. Vi fick lära oss att det är en blandning av bubbel och balkong. Man dricker helt enkelt bubblor på balkongen och om ingen sådan finns går det lika bra med ett trångt vandrarhemsrum.


 Val d'Isères mest påkostade afterski med livemusik, eldslukare och trummis på taket. Stekarna hade också sin egen balkong, endast avsedd de som hade råd (och lust?) att köpa en enorm flaska champagne som kom nerhissandes på en minilinbana...Överdrivet? Nja...

4 comments:

 1. Vad trevligt!
  Fick faktiskt deras katalog för sommaren i går och det lutar att det blir en resa med dem :)

  ReplyDelete
 2. Sällskapet är en ytterst viktig del av resan så det är alltid viktigt och härligt att man kommer bra överens med sina medresenärer.
  Kram

  ReplyDelete
 3. Verkar ju hur mysigt som helst. Kram kram

  ReplyDelete