Thursday, December 30, 2010

Dag 30 - Ett sista ögonblick

Det har hänt så otroligt mycket i mitt liv det här året. Jag undrar om jag någonsin kommer att ha ett så händelserikt år som 2010. Jag har svårt att tänka mig det.

Jag vill passa på att tacka alla er som varit med mig här på bloggen ett helt år till och tack till er som tillkommit det här året. Jag ser fram emot att dela även 2011, och allt vad det innebär, med er.


 Mitt år i bilder - ett urval

4 comments:

 1. Gott nytt år! Jag tyckte att du klarade trettiodagarsutmaningen galant. Hälsa pajken från oss också!

  ReplyDelete
 2. Det har verkligen varit ett fint år för er och jag önskar er en lika god fortsättning :) stor kram, och jag ser fram emot att ses snarast!!

  ReplyDelete
 3. Å så fint illustrerat år Emelie!

  Tack så väldans mycket för dina fina kommentarer det värmer oerhört.. jag har ju varit lite anti både min egen och andras bloggar, därav har du inte hört något från mig. Och jag förstår verkligen att du inte prioriterar det på din härliga bröllopsresa!
  Den där lilla piken eller vädjan eller vad man ska kalla det var mest riktad till de i min närhet som jag vet läser, men ALDRIG skriver något tillbaka..

  Tycker det känns så konstigt att man kan träffa på människor som du såhär bakom varsin skärm.. som du säger människor som tänker samma om så mycket. Det är ganska fantastiskt! Vi får helt enkelt hjälpas åt att ta tag i vår kultur i år! ja, jag får en massa nystartsinspiration.. men jag har svårt att kalla det löften.. det är så prestationsladdat i det. Men inspiration inte desto mindre!

  hoppas resan är så fin som den verkar! Och jag tror visst att du kommer få ett minst lika underbart 2011!

  KRAM min fina vän!

  ReplyDelete
 4. David: Tack så mycket och tack detsamma!

  Murre: Och jag ser fram emot ett bröllop snart, hrm, hrm!

  Camilla: Äsch, jag vill ju kommentera hos dig, jag saknar våra konversationer ju :) Gott nytt år fina du!

  Kramar

  ReplyDelete