Monday, December 6, 2010

Dag 6 - Min dag

Det är fint att vakna klockan 6 och tassa upp på kalla golv om man får lov att tända adventsstjärnorna i fönstren och titta ut på det tjocka snötäcket i trädgården. Kanske påverkas mig av sådana morgnar och behåller en positiv inställning resterande del av dagen och nu föll det sig så att jag hade en väldigt bra dag på jobbet. Jag fick en extra kul komplimang för arbetet jag utför och desutom en chokladpralin av en fin kollega. Efter en ganska sen kväll trots allt blev det Afrohouseaerobic (vad nu tusan det är!) men alla träningsformer är bra utom de dåliga och den här är i alla fall av sådan karaktär att man tränar nästan varenda muskel i kroppen, inte minst skrattmusklerna.

Nu är jag hemma i soffan efter dusch och har dukat upp med fransk bondost, fruktbröd och vildmarksglögg, allt inhandlat på Katrinetorps julmarknad igår. Min sjätte utmaningsdag kunde lika gärna ha infallit en katastrofdag men nu lät den istället så juletidsfluffig att jag nästan undrar om jag hittat på lite grann. Men ibland har man tur.

3 comments:

 1. Afrohouseaerobic? Låter som min melodi. Varför är jag inte hos dig just nu!?

  Så jäkla typiskt att du ska till Småland nästa helg. Det är Kalmar som gäller väl? Synd att han inte bor lite närmare Gislaved, hade vi kanske sett i juldagarna iaf. :)

  Klart vi ska gilla olika böcker, hur tråkigt vore det inte annars men jag var ju tvungen att reta dig lite. :) Om det känns bättre var den första vuxenboken jag läste Lucias flykt av Sidney Sheldon och jag ÄLSKADE den!! Brukade drömma om att vara nunnan Lucy och fly över Pyréenerna från de där elaka baskerna..

  Förresten, vet du om starslamporna finns kvar på David Design? Sugen!

  ReplyDelete
 2. Mia: Ja, du får komma ner och svänga de lurviga här med mig någon gång. Japp det är Kalmar som gäller synd att Småland ändå är ganska stort. Men vi blir bara där i två dagar för sen är det Bali som gäller! Haha, ja jag börjar ju känna dig lite grann i alla fall men jag var ju tvungen att retas tillbaka! Kram

  Jess: Precis :)

  ReplyDelete