Saturday, January 22, 2011

Vi har bott här ett tag nu

och jag har ju lovat er bilder men än har inget visats. Jag har varit dålig på att ta bilder och dessutom har jag inget bra objektiv för att ta fina inomhusmiljöbilder. Jag tog några bilder innan jul och för att börja med något så får ni tjuvkika in i vårt sovrum.

 Vi köpte ju ny säng inför flytten och jag lovar att det är ett av de bästa köp vi gjort för oj vad skön den är. Nu står den framför fönstret in mot gården. Det vita överkastet från Linum hittade vi på en antikmarknad innan jul och pläden ovanpå är från HAY. Elefanterna är Estrid Erikssons från Svenskt Tenn och bredvid ligger Hanna Werning s fina djurtemakudde från Borås Cotton. Av min snälla syster fick vi dessutom sänglamporna E' från Kartell.


Erik platsbyggde en bokhylla i sovrummet eftersom det fanns ett perfekt "hål" i ena väggen för det, men vi kommer definitivt att behöva fler bokhyllor eftersom denna redan är fylld till bristningsgräns. Jag ska försöka ta fler foton inom en snar framtid!

4 comments:

 1. Det är så roligt att se alla böcker framme. Många gömmer ju undan dem pga. platsbrist. Jag är således överlycklig över mitt bibliotek.
  Ni ser ut att ha det jätte mysigt i vart fall.
  Trevlig helg!
  Kram

  ReplyDelete
 2. Ser jättemysigt ut Emelie!

  Så fint med bokhyllan, verkligen.
  ser fram emot fler bilder sen!
  Kram

  ReplyDelete
 3. Ni har det jättefint!
  kram

  Skulle hälsa till dig från kusin Mari!!

  ReplyDelete