Saturday, March 19, 2011

Sol, sol, sol

Jag fortsätter att längta efter våren och idag lös solen genom sovrumsfönstret redan klockan sju. Jag har fått frukost av maken som sedan gett sig av till Toronto över veckan. Tror jag packar väskan och ger mig iväg för en simtur på badhuset innan jag tänkte finkamma stans second handbutiker.


4 comments:

 1. Men vilken frukost! Min fil och tillhörande knäckemacka känns inte längre lika aptitligt.
  Bon appétit!

  ReplyDelete
 2. Han kommer vid 4 tiden med tåget i eftermiddag. Överväger starkt att åka till stationen och stå där när de kommer.. lite sådär som på film du vet.. ja, det känns som att man faktiskt får va så "fånig". Det är bara en lite dryg vecka han har varit borta. Men det värsta är ju att det inte funnits någon täckning alls på båten där de varit. Att inte alls få kommunicera överhuvudtaget. Och vet du, jag fyllde år i torsdags när han åkte på morgonen.. sen var det meningen att jag skulle ha fått såna där underbara blommor som jag fick förra året men han som skulle leverera dem hann inte!! Och jag har inte fått dem än.. då var det längesen man var nykär.. eller väldigt oromantisk rent generellt.. för tänk vad de där blommorna hade varit fina att ha hela veckan..

  Ja ja, nog om det. Ditt kommentatorsfält ska ju inte va ett utrymme för min klagan :-)

  Finns det täckning i Toronto? :-)
  Jag fick sån lust att följa med dig på din förmiddag när jag läste.. hittade du något på din tur?

  Massa kramar
  Camilla

  ReplyDelete
 3. Oj, det blev lite fel..

  det där "då var det längesen man var nykär" var ju meningen att stå. längesen HAN (alltså blomleverentören) var nykär..eller så är han bara oromantisk om han inte fattar att det skulle gjort enorm skillnad
  Han var väldigt angelägen att berätta om det i lördags dock..

  ReplyDelete
 4. Åh härligt att bara kunna dra iväg till Toronto. Du skulle ha hängt på! :)

  Vet du vad, jag söker jobb som tusan i Malmö för hösten. Känner att hjärtat bankar för Skåne även om jag flyttar vartsom för ett jobb. Jag är ju trots allt grön men Malmö vore skoj. Då gör vi fler antikrundor tycker jag.

  Je t'embrasse

  ReplyDelete