Wednesday, April 13, 2011

Inget att deklarera

Varken i årets deklaration eller i livet just nu. Här är lite torftigt just nu. Jag skriver omdömen, sover för att jag är så trött, äter godis för att hålla mig pigg och läser en riktig chic lit-bok för att jag inte orkar annat.

I helgen blir det andra bullar när det nalkas finbesök från Karlskrona, övernattningsmys med tjejkompisarna, kallbad och packning inför Prag.

3 comments:

 1. Vårtrötthet kräver en lättlästbok i soffhörnan. Helgen verkar att bli trevlig. Prag kommer att bli en härlig vårupplevelse. Kan jag smita med i resväskan?
  Kram mamma

  ReplyDelete
 2. Nej, jag vet...rubriken kom lite för mycket i skymundan. Just den dagen var speciell för mig. Det tog lite extra. Och jag mötte fina människor som jag kände att jag faktiskt gjorde en skillnad för. Det gör allt värt det.
  När åker ni, 17 el 18 eller när var det? Lunchen på uteserveringen ser härlig ut. Det får vi ta en snart. Saknar dig min fina. Puss

  ReplyDelete
 3. Hoppas du får en härlig och energigivande helg söta du! När jag ser bilden i inlägget nedan kan jga inte låta bli att minnas salladen som åts i ditt sällskap (ja och mannen dins såklart) i uppsala:)

  Kramar från mig och Lycksele flygplats

  ReplyDelete