Friday, September 16, 2011

38...

...är inte längre min klädstorlek men däremot min graviditetsvecka. Jag cyklar fortfarande de cirka 1,3 milen till jobbet ett par dagar i veckan men erkänner villigt att de dagarna blir allt färre. Framförallt beror det visserligen till stor del på blåsten. Fasiken vad det blåser i Skåne nu. Kallt är det också. 12 grader på termometern i morse.
Jag och magen åker buss

7 comments:

 1. Oh, du har alltid så festliga klänningar (?)
  Det är strongt av dig att cykla, men ibland kan vi inte motsätta oss naturen (nu talar jag inte om graviditeten)
  Hoppas du får en fin helg!

  Kram

  ReplyDelete
 2. Fint med prickar! Du är grym som cyklar, du vet, jag kan inte cykla hela vägen hem från jobbet, måste gå i de förbannade backarna...

  Kram!

  PS pajen är färdig men ej smakad...

  ReplyDelete
 3. Ellinor: Haha, ja festliga kanske de är och ja, det är en klänning. En av de få som fortfarande passar. Jag faktiskt inte köpt några mammakläder alls förutom långa linnen och tights att ha under.

  Sara: Backar är inte kul att cykla i. tack för att Skåne är platt!

  ReplyDelete
 4. Hej igen Emelie!

  Tack för dina välkomnande ord. Vad fin du är på bilderna, verkligen! Och vad skönt att du verkar må så bra. Blir inspirerad av att du fortfarande cyklar. Jag har fått längre till jobbet nu. 1,5 mil tur och retur. Första gången jag provade att cykla var häromdagen och det gick ju faktiskt ganska bra. Men regn och framförallt blåst ger jag mig väldigt ogärna ut i. Då går jag hellre en promenad när jag kommit hem istället.. Igår var det 7 grader här norr om Vänern så 12 var väl inte så farligt :-)

  Hur menar du fascinerad av människor som köper hus..? Tillhör vi nåt slags särskilt släkte? ;)

  Trevlig fortsatt lördag och massa kramar!

  Camilla

  ReplyDelete
 5. Jag fattar vad du menar.. men som sagt vi har nog bara börjat i en annan ände än ni.. Ni har ju faktiskt firat ettårsbröllopsdag (grattis!) och har ett till liv på gång. Tror nog ändå det är bra om man kan ta de här stora kliven lite i taget. För annars blir man nog väldigt mycket mer vuxen än man kanske vill. Få koncentrera sig på allt krångligt och roligt med hus (ja, alltså jag kan ju inte mycket om något som har med det att göra, men jag har ju redan sotat pelletsbrännaren och helspacklat väggar så jag håller tummarna för att man kan lära sig efter hand!) eller med barn å gå upp helt i det för ett tag. Det är ganska härligt att ha det så. Men visst, det känns ibland helt vansinnigt att vi ska ha tre våningar (inklusive källare) för oss själva och en egen tvättstuga när man kan tvätta när man vill och allt det där. Grejen med oss och hus är att vi bodde i varsin tvåa och att vi visste att vi åtminstone så småningom ville ha hus och då kändes det lite konstigt att mellanlanda i en större lägenhet för ett litet tag för att kunna flytta ihop.Vi ville inte heller utmana det för mycket genom att tränga ihop oss på den ytan som någon av oss var vana att ha själva och flytta in hos den andre. Det är många som nog undrat hur vi vågade köpa hus utan att veta om vi ens kunde bo under samma tak.. men ibland får man faktiskt chansa, åtminstone när det känns rätt. Och det gör det hur mycket som helst nu i alla fall. Och jag ser det lite som ett ständigt projekt som vi ska försöka se till att förvalta väl både för vår egen skull men även så att det ska finnas kvar länge även efter oss!

  Nu ska jag röja i biblioteket eller kanske börja med renoveringen i entrén. Får se vilket jag känner mest för. Så är i alla fall vår filosofi (fast det gäller väl inte i vinter när uppfarten faktiskt måste skottas oavsett om man vill eller ej..)

  ReplyDelete
 6. Så nära, så nära nu.... Jag blir nästan rörd bara jag tänker på vilka underbara tider som väntar er. Den första tiden försvinner ju så fort. Alvar står redan stadigt utan stöd och min gissning är att han börjar gå nästa vecka.... Bebistiden är alldeles för kort.

  ReplyDelete
 7. Men det är ju superbra att du rör på dig. Håller förhoppningsvis både dig och bebben friska och starka. Men 1,3 mil? Är du tokig? :)

  Förresten jag glömmer säga det varje gång. Din profilbild häruppe i hörnet - jag dör. Du ser ut som en sensuell Monica Bellucci. ;)

  Puss

  ReplyDelete