Tuesday, October 18, 2011

Bebis it is

Tack för all feed back angående vad ni vill läsa om här hos mig. Det verkar som att ni är överens med mig om att det som händer i mitt liv är det som får stå i fokus och själv älskar jag ju för tillfället att läsa om andra nyblivna föräldrars tankar och funderingar, så det får helt enkelt bli på det viset att jag bloggar på om vardagen så får vi se.
Till att börja med får Kristina och Jess som önskat bilder en här. 

12 comments:

 1. Hon är ljuvlig!

  Det finns inget större än en så liten människa.

  ReplyDelete
 2. Hon är så fin. Vilken underbar liten tjej ni har.

  ReplyDelete
 3. Hon är helt underbar!
  Kramar från mormor

  ReplyDelete
 4. Ljuvliga lilla unge!
  Förlåt att jag inte hörde av mig igår, det körde ihop sig med tiden! Puss

  ReplyDelete
 5. Ja vad annat kan jag säga att hon är bedårande vacker er dotter. Ni har dessutom gett henne ett fantastiskt namn!
  Kram

  ReplyDelete
 6. Å här kommer jag, eftersläntrande som vanligt.. men med hur mycket grattiskramar och hälsningar som jag kan lyckas överföra utan att ni drunknar..

  Vad fin hon är och vad underbart att det har gått bra allting och att ni mår bra.

  Alla har ju sagt det redan, men det är ju HELT självklart att du ska skriva precis det som du uppfylls av. Det är ju som vi sagt så många gånger; vi skriver när vi vill, i allra första hand för vår egen skull (eller hur!) och om vad vi vill och om någon vill läsa så är det ju jätteroligt det också, men att skriva bara för att man borde och om sånt man inte känner för - det kan vi lämna till journalister och andra som får räkningar betalda av sitt skrivande.

  (Det här kan ha varit lite försvar till mitt skrala bloggande för tillfället.. även om försvar egentligen är onödigt om jag har den utgångspunkten.. jag tänker bara vilken ännu tjockare bubbla skulle jag inte hamna i om jag får barn någon gång, jag som knappt sticker näsan utanför den som utgör nybliven sambo och husägare?!)

  Det ska bli så härligt att läsa om ditt liv som mamma och hur du tänker om olika saker! Kommer vara en jättebra uppslagsbok att gå tillbaka till OM jag nu också hamnar där någon gång. Jag tänker på ekologiska och miljövänliga alternativ men också på hur du tänker som mamma och så. Dina kloka tankar helt enkelt. Ska bli spännande att följa!

  hur har ni gjort med vagn föresten? Min J säger med glimten i ögat att det aldrig kommer att komma på tal med ett 9000 kronors-åk om det blir aktuellt någon gång. Det verkar vara en sådan viktig grej som blivande föräldrar "tror" att man bara måste ha det allra bästa? Är det så? Kastar jag sten nu, jag som inte är i den världen? Är man en bättre förälder för att man köper den bästa vagnen? Ja,ja det var en till parentes det.

  Hoppas du får sova ibland också! Massa kramar Camilla

  ReplyDelete
 7. Linn: Eller hur, helt ofattbart...

  Sandra: Tack, ja vi tycker ju såklart det med ;)

  Sandra: De är ju det, eller hur!

  Mormor: Klart!

  Kristina: Ingen fara alls, jag vet själv knappt vad som är upp och ner, än mindre vilken dag det är och vad som bestämts:)

  Ellinor: Tack! Kul att du gillade vårt namnval med :)

  Sara: Visst är det så? Längtar efter att träffas!

  Hannafialotta och Carolina: Välkomna hit och tack! Kul med nya avtryck!

  Camilla: Tack söta du, ingen fara, som vanligt. Vi vet eller hur?

  Kramar till er alla

  ReplyDelete