Sunday, November 13, 2011

Det får mig att tänka på Pippi

Denna fantastiska klänning från Serendipity by Olga fick Carla i present av en kär kollega. Den går dessutom att vända ut och in och använda så med. Fint tycker jag.

En annan säsong. Fina vantar från en fin vän. Hans mamma stickar både det ena och det andra. Pengarna som kommer in går till välgörenhet. Alltihop (Mia, här tänker jag på ditt inlägg).

4 comments:

 1. Tack för svaret pâ min kommentar. Jag tror jag förstâr lite hur du menar - â ena sidan finns myten om Paris, och â andra sidan finns vardagslivet, som kan vara nog sâ tufft. Ändâ slutar man aldrig att drömma om och fascineras av myten. Man fâr ju uppleva den ibland, i smâ glimtar. Det har fâtt mig att âtervända till Paris flera gânger. Kan nog beskrivas som lite destruktivt. Beror pâ hur man ser det. Som det är nu saknar jag familjen där hemma mer än nâgonsin tidigare, efter att jag blivit mamma. Sedan jag kom tillbaka till Paris den här gângen har det verkligen inte varit detsamma!

  ReplyDelete
 2. Gud så bra! Och här är ändå en privatperson eller hur? Ett litet småföretag som säkert kämpar och ändå är så generösa.
  Det är skillnad på folk och folk helt klart.
  Men jag håller helt med dig om att hela summan nödvändigtvis inte behöver gå till de drabbade, är företaget litet så måste det förstås överleva (om så bara för att kunna fortsätta hjälpa till fler gånger) men sådana stora drakar tycker jag har råd att va lite mindre själviska. Och den summan var ju skrattretande låg.

  Störtgillar klänningen förresten, hade lätt kunnat tänka mig en likadan. Till mig alltså.

  ReplyDelete
 3. ÅHHH, Klänningen och vantar är sagolika, tänk att man kan vara så liten :). Ert kök likaså. Ser så snyggt och skönt trendigt ut och vilken KARLLLL du har hihi. Duktig han är på att fixa. KRYA DIG OCH MYS ALLT VAD DU KAN, bästa sättet att vila bort det, kanske inte det lättaset just nu. Kul att du skall läsa den boken, jag har precis fått den. Är ingen bokläsare alls, men jag skall ge mig på den och testa mig fram, spännande. BAMSE KRAMAR

  ReplyDelete
 4. När Henning såg klänningen sa han: Den får mig att tänka på Sara.

  Kram fina!

  ReplyDelete