Tuesday, December 6, 2011

Sleepless in Malmö


Ni som vet allt. Är det normalt att bebis på två månader vissa dagar inte sover mer än två timmar av tolv dagtid? Nätterna sover hon oftast 8-9 timmar sammanlagt och vaknar bara för att äta var fjärde ungefär men på dagarna är hon helt oregelbunden. Vissa dagar kan det bli fyratimmars sömnpass medan hon andra, som igår, är vaken mest hela tiden. Andra erfarenheter av bebissömn?


6 comments:

 1. var glad att nätterna är okej... :o) men min bebis kan man inte heller räkna med... fast aldrig lika mycket vakentid som din... intressant :o)

  ReplyDelete
 2. Så länge hon sover som hon brukar ungefär på nätterna är det nog "normalt" - och hon inte verkar ha ont, hungrig? - kan ju vara så att hennes dagsömn håller på att förändras...

  Brukar vara några oroliga veckor ungefär varann månad om jag minns, läst, rätt...

  Lycka till!

  ReplyDelete
 3. Helt normalt! Vissa sover mer andra mindre, bara att gilla läget!

  ReplyDelete
 4. Alvar sov bara 2-3 ggr 30 min på dagarna under flera månaders tid... Jag tänkte att det nog var normalt. Nu sover han en gång om dagen, ca 2-3 timmar. Så han sover mer nu när han är äldre.

  ReplyDelete
 5. Tack för era svar, jag misstänkte att det mesta är normalt men man blir ju lite konfunderad när man mest hör om bebisar som sover upp emot 18 timmar om dygnet! Skönt att höra att det finns fler som Skryllet!

  ReplyDelete
 6. Låter ungefär som Amaya när hon var två månader. Hon sov bättre på nätterna då än vad hon gör nu tyvärr.. Och har alltid sovit lite på dagen.

  Kram!

  ReplyDelete