Friday, January 13, 2012

För det är ju så mycket man verkligen behöver?

Någon som har provat Bumbostolen? Vad tycker ni, är det värt att köpa en? Begagnad då förstås men ändå. Skryllis verkade gilla att sitta i den och det är ju ganska praktiskt att ha den på bordet och så men det känns samtidigt lite onödigt om det bara är för några veckor. Någon som har erfarenhet?

5 comments:

 1. Kanske kan du hitta en begagnad och sedan sälja den igen?

  ReplyDelete
 2. Vi köpte ingen för vi kände att det redan var så mkt prylar och att denna inte var nödvändig. Men som Jess säger ovan så kan man säkert sälja en begagnad till samma pris som man köpt, eller iallafall nästan, så då är det iallafall ingen ekonomisk fråga. Men vi klarade oss fint utan iaf!

  ReplyDelete
 3. Vi köpte. En begangnad på blocket!
  Men vi har inte använt den så mycket som vi trodde! Han hade även matstolen att sitta i.. Och lärde sig sitta själv oxå!
  Man kan ju inte ställa den på bordet och lämna de
  ...

  Men köper du en på blocket kan du sälja den igen och få tillbaka samma pengar! :)

  ReplyDelete
 4. Vi använde den hur mycket som helst! När hon började krypa så använde jag den till att kunna duscha (annars kröp hon in) och när jag ville gå på toa. Det är såklart individuellt till olika barn hur mycket man använder den. Jag köpte begagnat och sålde den för lika mycket.

  ReplyDelete
 5. Jess: Bra idé!

  Miss Agda: Jag tror att man klarar sig fint utan och det är som sagt mycket prylar men tror att den kan vara bra under ett par månader nu innan hon lär sig sitta.

  Stina: Ja jag tänker att det ungefär så det kommer att bli.

  Sandra: Ah, bra aspekt. Tänkte att man kanske även kunde duscha henne i den eftersom vi bara har dusch och inget badkar plus att det är lite stökigt med baljan eftersom man måste hålla i henne hela tiden.

  ReplyDelete