Thursday, January 5, 2012

Gnäll

Stackars Skryllet har både vaccinerats fått laserbehandling av sitt smultronmärke på läppen inom loppet av ett par dagar. Inte konstigt att hon är lite gnällig och klängig. Igår när det var paus från tråkigheterna var hon dock världens underbaraste, bara log och var mysig. Det går upp och ner och det är svårt att veta vad man ska göra när hon är ledsen och otröstbar. Dessutom är det regnigt och blåsigt ute och vi kommer inte ut på vår vanliga vagnpromenad, trist. Jag hoppas morgondagen kommer med bättre väder och gladare bebis.

4 comments:

 1. Glada släktingar får du förhoppningsvis!

  ReplyDelete
 2. Hoppas Skryllet mår bättre snart. Det blev lite knasigt när Elsa vaccinerades med. Nu är dock en bättre period. Så är det med våra små, upp och ner. Hur går det med maten? Delammar du nu ? Elsan äter ju bara ersättning men vi ska nu så sakteliga prova introducera smakportioner. Spännande. Svårt ! =)

  ReplyDelete
 3. Jess: Ja, det hoppas jag förstås!

  Sandra: Ja det är ju inte underligt att det blir lite knas med vaccinet. Härligt att ni är i en bra period, vi är nog det egentligen också men nu blev det lite avbrott. Ja, jag ammar fortfarande, helammar nästan men ger "efterrätt" två eller tre gånger per dygn när hon inte verkar nöjd med amningen, men jag ammar ungefär var tredje, fjärde timme och på kvällarna varannan. Jag hoppas dock att det ska bli glesare mellan gångerna åtminstone när vi börjar med smakportioner och så. Kul att ni ska börja med det nu, det är ju en månad mellan våra tjejer. Lycka till!

  ReplyDelete
 4. Stackars lilla Skryllet! Men det blir bättre ikväll när hon får träffa sina mysiga och trevliga släktningar, framförallt sin mormor. Kram

  ReplyDelete