Friday, March 16, 2012

stockholm

Carla är grymt imponerad av storkusinen. Lillkusinen ser oproportionerligt stor ut men är faktiskt riktigt liten, bara fyra veckor. 
Vi tillbringade helgen i Stockholm. Eriks systerson har fått en lillasyster och vi var självklart tvungna att hälsa på nytillskottet. Jag passade också på att hänga med två saknade vänner på lördagkvällen. Det blev djupa diskussioner, lite rödvin och mycket skratt.

På natten när jag ska ta mig hem till förorten där familjen bor sätter jag mig lugnt på pendeln som jag åkt massor av gånger. Jag spelar spel på mobilen och glömmer av tiden. Plötsligt rycker jag till. Vad sa han i högtalaren? Jag har aldrig hört det där namnet förr. Paniken bubblar upp, jag sitter på ett av de sista tågen. Jag slänger mig av på tom en liten station och ringer Erik "Jag tog fel pendel!" "Okej, lugna dig, hoppa inte av på någon liten station bara". För dent. Tur i oturen kommer pendeln tillbaka till Stockholm C efter bara en minut och efter ytterligare en halvtimme är jag på väg med sista pendeln hem och snubblar in till en orolig make som ger mig utegångsförbud resten av året. Sa jag förresten att mobilbatterierna tog slut? Jag satt och låtsasskrev på mobilen för att verka upptagen sista biten. Läskigt det här med storstaden alltså.

1 comment:

  1. Hahaha! Du tar väl inte illa upp för att jag skrattar va? Tur att det slutade väl. Kram fina!

    ReplyDelete