Tuesday, May 15, 2012

Stockholm, sol och sött

Vilka dagar vi har, Skryllet, som nu ligger och sussar på min madrass, och jag här i vackra huvudstaden. Idag har vi promenerat omkring i timmar och njutit av glittrande vatten, blå himmel och sköna diskussioner. Jag tar igen förlorad tid med vännen vi är inhysta hos och Carla lär känna de två små som också bor här.

Som en riktig bonus har även de två damerna på bilden sällskapat idag. Ser ni vem det är Skryllet socialiserar med? Mamman till den där sötnosen och jag hade tänkt lika, som vi nog ofta gör, då vi idag
träffades för första gången för en picknick i Humlegården och kom dit med varsin sallad, varsin bubbelvatten med päronsmak och varsin påse franska bakverk. Sandra bjöd på lyxigaste macarons från Ladurée och Stockholm bjöd på sommarsol och grönt gräs. Så bra det kan bli helt enkelt.

5 comments:

 1. Jag gissar att du haft en date med Storstadsstockholm. :) Humlegården är ju hennes hoods, hon älskar ju det området.

  Hoppas ni haft en fin dag tillsammans!

  ReplyDelete
 2. Tack för igår Emelie! Så jätteroligt att äntligen få träffa dig och er. Och tänk - du var precis så attans trevlig som jag föreställt mig. Hoppas du njuter av de dagar som är kvar. Vi lämnar stan i morgon för Linköping men jag räknar med att du hållet ställningarna i mitt kvarter ;) kram!

  ReplyDelete
 3. Men vilken mysig dag och så roligt för er alla fyra att få träffas och mysa tillsammans under en utomhus picnic! Hoppas snart kunna komma ner till Malmö igen och då tycker jag att vi får styra upp en bloggdate igen!
  Kram

  ReplyDelete
 4. Mia: Helt rätt gissat förstås!

  Sandra: Åh tack detsamma, verkligen! Det var så himla fint att ses. Jag vaktar kvarteret fram till fredag ;)

  Ellinor: Jaa! Det hade varit kul :)

  ReplyDelete