Friday, June 8, 2012

Åtta

Idag är det den åttonde juni och för åtta månader sedan klockan åtta träffade vi henne för första gången. Åtta månader gammal går det mesta av tiden åt mat. Det är fasligt fint att se när hon äter med god aptit men oj så tidskrävande, lunchen idag tog en och en halv timme och middagen ungefär detsamma. Lagandet av all mat tar ett par timmar om dagen och sedan sover ju Skryllet 2-3 timmar. Inte mycket tid blir över för att leka men den tid som finns går åt till att snacka högljutt med gosedjuren och med oss, hasa sig fram på rumpan, ställa sig på alla fyra, klättra och titta i böcker. Vi läser mycket och Carla älskar att bläddra, peka och känna. Varje dag försöker vi hitta på något som inte bara är att hänga i lägenheten och det bästa skruttan vet är andra barn. Ögonen tindrar, hon ler med hela ansiktet och säger "babubabubabubabu".

4 comments:

 1. Söta tjejen, grattis till 8-månader. Känner igen det där, men snart kommer ni inte behöva tänka så mycket på det när hon äter det ni äter och ni kan ägna dagarna åt lek och andra roliga saker :)

  ReplyDelete
 2. Sandra: Det ser jag fram emot!

  ReplyDelete
 3. Härliga. fina Carla! Grattis till dig. De har blivit stora så vansinnigt snabbt! Och hoppas att ni snart får mer tid till lek. Hur går det med morgnarna förresten?
  Stor kram

  ReplyDelete
 4. Sandra: Morgnarna är oförändrade...men vi jobbar på det, haha!

  ReplyDelete