Monday, October 22, 2012

Fast forward

En behövlig och fullspäckad helg till har övergått i en ny arbetsvecka och en dag som varit så intensiv att jag inte hunnit tänka. Nu står ratatouille på bordet och jag väntar maken vilken sekund som helst. Det blir Torka aldrig tårar på play och sedan sova.

Jag vill berätta om musikalen vi såg i helgen, om goda restaurangbesök, löven i skogen i oktober, en ljuvlig bebis, fina vänner och ett oväntat möte. Men det får vänta. Så ser vardagen ut just nu.

5 comments:

 1. Det är på gott och ont som helgerna (och veckorna också för den delen) går så fort. Jag brukar dock tänka som så att när tiden går fort fyller vi den förhoppningsvis med någonting värdefullt.
  Önskar er en fortsatt fin vecka och ser fram emot de utlovade uppdateringarna ;)
  Kram

  ReplyDelete
 2. Åh, det är ju just så med livet. Det går så fasligt snabbt i perioder. Även om jag mer än gärna läst inlägg om dina härliga upplevelser så är jag glad att du verkligen njutit av dem och inte tänkt blogg. Fast nästa gång kanske ;)

  ReplyDelete
 3. Åh, det är ju just så med livet. Det går så fasligt snabbt i perioder. Även om jag mer än gärna läst inlägg om dina härliga upplevelser så är jag glad att du verkligen njutit av dem och inte tänkt blogg. Fast nästa gång kanske ;)

  ReplyDelete
 4. Känner igen mig! Hoppas det lugnar ner sig lite för dig.

  Kram Lisa

  ReplyDelete
 5. Ellinor: Jomen visst är det så. Och det är väl oftast när det vi gör känns mer värdefullt som tiden försvinner!

  Sandra: Absolut, jag har ny energi nu i och med ett härligt höstlov som stundar!

  Lisa: jo vi är ju i samma situation många av oss och det känns fint. Livet tar nya vändningar och bloggandet speglar det.

  ReplyDelete