Wednesday, October 3, 2012

Näthandla mat - del 356

Vi har efter idel besvikelser i samband med näthandel på Coop och Ica bestämt oss för att testa en ny leverantör som heter Mathem. Vi beställde därifrån i veckan och det positiva tycker jag är att hemsidan är smidig att använda samt att det är gratis hemkörning om man handlar över 2500.-. Deras bonussystem är samma som Icas så det känns väl okej.

Coops bonussystem är egentligen bättre men eftersom vi blivit lurade av Coop Burlöv och hela medmera-kedjan på hela årets handlande (det rör sig om tusentals kronor som vi handlat för och hundratals kronor som vi ej fått i återbäring) så har vi absolut ingen lust att handla från dem något mer. Sämre service har jag sällan varit med om och jag skrev lite här och där om det. Jag hade kunnat berätta mer men jag orkar faktiskt inte och vill inte lägga mer tid på irritation än vad jag redan gjort. Jag kan bara avråda att handla därifrån. Ica hade bra service men jag tyckte att utbudet var skralt och de saknade mycket ekologiska varor. Dessutom var det dyrt att få hemkörning, 175.- mot 125.- på Coop och 85.-(0.-) på Mathem.

Än så länge saknar jag många ekologiska alternativ även på Mathem men eftersom de är nya tänkte jag ge de en chans. Är det någon annan som har erfarenhet av att näthandla på Mathem?

No comments:

Post a Comment