Monday, February 4, 2013

Bubbelfest och tv-tips

Vi har haft en sådan där fin och fullproppad helg igen, en sådan helg som innebär att man inte ens hinner (eller kanske orkar) blogga.

I fredags lagade vi ratatouille, smuttade finvin och spelade spel tills alldeles för sent och dagen därpå firade vi makarna E, som smitit iväg till New York och gift sig, med en champagneflödande bröllopsfest. Ett oerhört angenämt sätt att hålla helg på måste jag säga.

Resultatet av fredagens och lördagens utsvävningar resulterade dock i en söndag med väldigt mycket kaffe och väldigt lite ork för bus med den minsta. Som tur var var även Skryllet slagen efter en kväll och morgon tillsammans med två vilda kusiner hemma hos mormor, alltså hade hon inte något emot en lugn dag med en massa gos, sagoläsning och sång.

Vi avslutade helgen med att ge oss på de tre första avsnitten av "The pillars of the earth", ett mycket bra beslut visade det sig. På tal om serier annars, har ni inte tittat på Bletchley circle som ligger på svtplay ett tag till, så gör det genast. Rekommenderas.

3 comments:

 1. Vilken finfin helg ni haft! Förstår att datorn och bloggen inte varit första prio och det med all rätt.
  Efter denna energiboost och söndagsåterhämtning hoppas jag att du/ni nu är full av energi inför stundande vecka!
  Kram

  ReplyDelete
 2. No ser ut att ha haft en vansinnigt härlig helg! Åh vad kul med fest! Visst är det fint också när man nu kan låta stora tjejerna vara hos andra trygga vuxna och man själv får vara bara vuxen en stund?
  Snygga som attan är ni med!
  Kram

  ReplyDelete
 3. Vilken toppenhelg! Hoppas ni får ännu en härlig helg. kram Linda

  ReplyDelete