Sunday, April 21, 2013

Skärgårdsmilen

Nej det är inte jag som har sprungit, jag sysslar inte med sådant, utan självfallet min lite överdrivet mångsysslande make. Efter att ha träningssprungit ett par gånger de senaste veckorna snubblade han nu in på 43 minuter på milen. Man undrar ju ibland om den mannen har några gränser? Lyckligtvis verkar han ha överfört en del av sina geniala gener på vår dotter, för även hon genomförde sitt första lopp igår.

Vi har varit och hälsat på en av Eriks vänner med familjer i Göteborg hela helgen och lördagen tillbringades ute i skärgården. Deras son är 3 år och blev snart någon att se upp till för Carla. När således Abbe sprang lilla Skärgårdsloppet skulle inte vår tultande lilla 1,5-åring vara sämre och därmed har hon genomfört sitt första lopp, om än gående, i en väldig fart.

Det blev en himla mysig dag ute på Hönö. Solen återspeglades i det glittrande havet och barnen skuttade glatt omkring från den ena aktiviteten till den andra. Det var ballonger, glass och en utklädd Batman, ett riktigt jippo och Skryllet stormös. Vi käkade årets första utelunch och man kunde gå i bara tröjan och var tvungen att ha solglasögon. En fin dag.No comments:

Post a Comment