Monday, August 18, 2014

Hösten kallar

I exakt två månader har jag och pyret varit hemma och semestrat oss. Imorgon börjar förskolan och med den hösten och jag måste säga att det känns lite märkligt när man vant sig att tillbringa alla dygnets timmar och veckans dagar tillsammans. Det kommer att bli fint för oss båda, kompisar, nya äventyr och projekt för henne, vila varvat med deltidsarbete för mig.

Nu säger vi tack till den här sommaren, till heta dagar och sena kvällar, till jordgubbar, glassar, stora amerikanska veggieburgare och sandiga mackor på skånska stränder, till lekplatser på andra sidan Atlanten och i Malmö, ansiktsmålningar, hopptorn, veteranbilar i Folkets park och till boardwalkkaruseller i Santa Cruz, till varma vänners varmare trädgårdar med pooler, vattenspridare eller skugga under ett träd, till långa bilresor, flygresor och tågresor, till småkryp och björnar, sjölejon och hundar, till frukostar med färskpressad juice och smoothie och till middagar på ljumna uteserveringar, till pratstunder med nyfikna amerikaner och längre sådana med goda vänner, till vandringar i amerikanska skogar och cyklande på skånska landsvägar, till bruna ben, myggbett, fräknar, blåmärken och doften av solkräm på huden mot frasiga lakan om sommarnätter.


 Tack sommaren, du har varit fantastisk. 


2 comments:

 1. Det är verkligen en fantastisk sommar med så många fina minnen och upplevelser som vi nu lägger bakom oss. Känns helt okej att hösten är på ingående. Mer än okej faktstiskt. Fortfarande så mycket fint och spännande att se fram emot!
  Kram

  ReplyDelete
  Replies
  1. Visst är det så? Hösten känns mer välkommen än på många år! Kram

   Delete