Wednesday, September 24, 2014

Vårt palats är ett fullkomligt kaos

Varför börjar vi alltid renovera när vi väntar barn? Dessutom, varför sammanfaller alltid sådana projekt med saker som naturkatastrofer, sjukdom, arbetstoppar och diverse andra åtaganden? Men fint kommer det att bli och bättre plats kommer vi att få. Vi har sålt två stora tunga möbler och ersatt med ett piano (tjohoo, äntligen!) och så småningom ska det stå ett skötbord på den andra tomma platsen. Hoppas, hoppas att det blir färdigt innan bebisen anländer. Fast å andra sidan får hon gärna anlända närsomhelst nu. Vi får ta det som det kommer helt enkelt. Ingenting är färdigt men vem behöver färdigt. Det mesta klarar vi oss säkert utan och vi får väl köpa det vi kommer på att vi behöver efterhand. Snacka om att det är en annan tid med förberedelser nu än med förstfödda. Nåväl, det ordnar sig nog, kaoset.

4 comments:

 1. Vi gör samma! Fick stoppa oss mitt i allt och invänta ;) en vägg ska upp och ett nytt rum ska ta plats men det får bli sen ;). Så det blir en liten lillasyster, så mysigt ! Ska bli så spännande att följa er i det nya! Det är ju en ny och helt annan resa med tvåan. Härligare tycker jag även om det är mycket mer att fixa och trixa med. Kram !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo men det får ju bli som det blir, det som är klart är och resten ordnar ju sig. Ja det blir en lillasyster här med :) Ja, jag hoppas så att vi kan ses det här året. Jag vill veta mer om er och bloggarna är ju så sporadiska nu för tiden!

   Delete
 2. Vi har lika här hemma! Men visst är det ändå stundvis rätt skönt att man vet att man klarar sig utan alla de där sakerna som man måste ha! Vi hoppas att rummet för skötbord är klart under nästa vecka, om inte den lilla damen har tittat ut förstås! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är ju det, inget livsviktigt så att säga. När är du beräknad?

   Delete