Friday, October 31, 2014

Inga nyheter är goda nyheter

Jag sitter på kafé, bebisen sover och jag har en välgjord latte framför mig på bordet. Nu ska jag läsa tidningen, så lyxigt, tänker jag. Det är bara det att det ståt typ ingenting i tidningen så det går på fem minuter. Ja jag vet, inga nyheter är goda nyheter, så då är väl allt väl? Eller så har vi vant oss vid ubåtar, jihadister, ebola och ny regering och väntar på nästa skräll. Det handlar väl om överlevnad. 

*bläddrar vidare*

4 comments:

 1. Mysigt att vara på kafé med bebis, låtsas att jag är med.

  ReplyDelete
 2. Eller hur! Här saknar man att man sagt upp prenumerationen pâ dagstidningen som jag i livet "pre-barn" brukade läsa varje frukost i skenet av brinnande ljus... sedan när man fâr en gratistidning och tänker vad härligt... nu ska jag uppdatera mig... hänga med lite... blir man bara ledsen...
  vilken tur att vi inte har tid med att slaviskt följa nyheterna längre? mycket mera värt att läsa fantastiska mammabloggar istället ju!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, jo det blir MYCKET bloggläsande för mig också och instagram och nättidningar men vi har faktiskt papperstidningen varje dag och jag vet inte riktigt varför men jag kan liksom inte vänja mig vid att inte ha det.

   Delete