Monday, December 1, 2014

Mjölkstockning, trillingnötter och smoothies

Mjölkstockning igen och jag befinner mig på hemmaplan med feber och alla de andra attribut detta innebär. Lyckligtvis kunde mannen ta stora till förskolan idag och jag och minsta kunde sova till halv elva med avbrott för amning förstås. Mycket behövligt efter en natt utan mycket kvalitetssömn. 

I helgen lyckades vi i alla fall få upp adventsstjärnorna ackompanjerade av julmusik, glögg och pepparkakor. Lördagen bjöd annars på lugn och ro, lite ärenden på stan och Så mycket bättre på kvällen. Klackarna i taket med andra ord. 

På söndagen träffade vi mormor och morfar och nästan alla kusinerna för att beskåda skyltningen och önska önska runt i ring hos tomten på Hansagallerian. Carla önskade sig smoothie och jag önskade att eftermiddagens adventsfika skulle innebära just så många kakor som den faktiskt gjorde, hemmagjorda trillingnötter, saffranspannacotta, pepparkaksmuffins, behöver jag fortsätta? 

På kvällen åt vi middag hos mamma och jag började frysa, frysa och inse att den annalkande febern var ett faktum, men med sovmorgon, vila, mycket ammande och varma tröjor börjar det som tur är redan ge med sig och jag ser fram emot veckan med tillförsikt.No comments:

Post a Comment