Friday, January 30, 2015

Nyårslöftet

Det är förmodligen sista gången i mitt liv som jag är föräldraledig och jag ska passa på att njuta av den här tiden. På precis det sätt jag vill. Det som gör mig glad.

På vardagarna vill jag hämta tidigt från dagis och göra roliga saker med stora de dagar hon är hemma hela dagen. Jag vill gå på mammagympa, träffa kompisar som också är föräldralediga för att umgås, prata, klaga och fika. Jag vill plugga, blogga och diskutera på sociala medier för att hålla igång hjärnan och för att det är kul. Jag vill fortsätta att fixa sådant jag aldrig annars hinner, sortera, skriva brev, rensa garderoben, beställa fotoböcker. I sista hand vill jag, städa, tvätta, handla och allt annat tråkigt men nödvändigt.

På kvällarna och helgerna vill jag orka träffa mina vänner och mina släktingar, hemma hos oss, hos dem och ute. Jag vill börja träna mer och unna mig en och annan behandling mellan varven, massage, klippning, ansiktsbehandling. Vi drömmer också om resor, små utflykter och kortare resor och så kanske något längre så småningom. Tills dess, Stockholm, Köpenhamn, Göteborg, kanske Berlin?  

Så någonting, om det nu ska vara något nyårslöfte. Mest för att jag vill minnas vad som är viktigt och hur jag vill ha det när vardagen rusar iväg. Nu ska det bara hållas. 

No comments:

Post a Comment