Thursday, March 19, 2015

Landat i charterfällan

Om en nu gett efter för enkelheten i att välja charter när en längtar bort från kalla marsdagar och behöver semester och slutligen hittat en billig sista-minuten-resa till en klassisk tvåbarnsfamiljort, så känns det lite snopet när hotellet inte ser ut som på bilderna. Att det dessutom står att det är ett familjehotell när här inte är ett barn så långt ögat når känns trist och sorgligt när 3-åringen ständigt frågar var "de andra barnen är. Men vi går väl skylla oss själva när vi inte valde ett all inclusive med Bamseklubb och hela köret. 

Dock, underbart att vara lediga hel famnen tillsammans, redan gick supersmidigt och det visade sig vara relativt billigt att handla mat och göra saker här. Vi har fyllt vår lilla kylskåp med saker från Supermercadon och lyxat till första dagen med fri glassätning då vi hittade jättegod glass på mysig glassbar. 10€ för tre glassar och två espresso känns väldigt överkomligt. 

Sammanfattningsvis har alltså första dagen bestått av både ups and downs. Nu hoppas vi på denna dag. Nu vaknade tjej nummer två och frågade efter glass. Ganska mysigt ändå. 

2 comments: